Snart är det dags igen

Det dröjer inte innan vårt land ser ut såhär igen. Mysigt tycker jag, samtidigt som jag inte skulle säga nej till sol och värme. En utlandsresa vore ju något! 

Skansen - akvariet

Hej! Under helgen var jag och kärleken i Stockholm och mådde gött. Passade såklart på att knäppa lite bilder medans jag var där så tänkte lägga upp lite i omgångar. Fotade en hel del på Skansen faktiskt på alla fina djur och mysiga kvarter. Börjar med att lägga upp från akvariet. Dom läskiga ormarna och spindlarna skippade jag att ta kort på men annars fick jag nog med de mesta där inne!
 
 
 
 
 

Carlstad Horse Show

Slänger upp lite bilder från CHS 2011. Det var ett tag sen dessa bilder fotades. När jag tittar tillbaka på bilder tycker jag att det roligt att se hur man utvecklats, men just inom denna kategorin har jag inte fotat sen dess i stort sett så har inget att jämföra med. Hade tänkt åka dit detta året som var men det blev inte av. Får försöka satsa på att fota lite hopptävlingar till våren eventuellt!

 
 
 
 
 
 

Skogspromenad

 
 

Busfrö

Följ min blogg med Bloglovin
Ni kan nu följa min blogg via bloglovin!

Slänger upp lite bilder från i somras på min mosters lilla busfrö till hund. Tessa heter hon och är nu sju till åtta månader gammal. På dessa bilder är hon kanske fyra/fem månader. Ett litet energiknippe som älskar lek, bus och uppmärksamhet minst sagt. 
 
 
 
 
 

Ett minne

Fotade dessa bilder i Skara i somras på Sweden Rockabilly Festival. En helg som alltid kommer finnas kvar som ett fint minne. Kör dom festivalen nästa år med så är jag och kärleken inte sena att åka dit! 

Redigerade lite extra på bilarna, tycker dom ser lite maffigare ut då. Det är en av de roligare sakerna med att fotografera just äldre bilar, dom är så himla detaljrika och det är en uppsjö av olika fina färger! 
 
 
 
 

Gåva från mitt hjärta

Häromdagen kom min allra finaste hem med rosor. Så himla underbar, älskar honom från djupet av hjärtat! Återblick

Kan inte hjälpa att sakna sommaren väldigt mycket just nu. November för mig är en grå och extremt tråkig månad på året. Att blicka tillbaka på dessa bilder som är från underbara Skåne hjälper ju inte direkt till. 

 

En dag i stallet med Jonna

Igår följde jag med Jonna till stallet och fick hälsa på och gosa lite med fina Molly. Trots kylan hade vi det mysigt, det har jag alltid med denna underbara människa! 

Fantasi

Har fått en uppgift i fotokursen att göra ett bildspel med temat fantasi. Ska redovisa detta på fredag, så slänger upp ett urval av bilder som kommer vara med! 
Idag ska jag fota min kära vän Jonna och hennes medryttarhäst. Kommer troligtvis slänga upp lite bilder senare idag eller imorgon!


 
 

Vita ponny, vad vacker du är

Nu har jag gjort mig en liten blogg igen, har ju pysslat med detta förut men kände att jag inte riktigt hade orken till att ha en blogg. Blir så mycket av tiden som går åt tycker jag när man istället kan ägna sig åt andra saker. Samtidigt, så har jag känt att jag vill ha någonstans att publicera bilderna jag tar. Blir lite mer motiverande att fota då tycker jag, när man vet att dem inte endast hamnar på hårdisken på datorn utan att visas för någon. 

Så det blir så, att jag har mig en fotoblogg. Inga vardagsinlägg (kanske någon gång, kan ej lova något), endast de bilder jag tar får ett inlägg här. Uppdaterar gör jag när jag knäppt nya bilder, vilket känns som att jag kommer göra endel här framöver då jag för tillfället är riktigt motiverad! Kramis
 
 

Flicken